Når man har en hjemmeside er der to ting der er uundgåeligt: Et domæne samt hosting af hjemmesiden. Dette gælder ligegyldigt om det er os der laver hjemmesiden, om du selv laver den eller om du får et andet firma til at lave den.

Vi tilbyder en løsning hvor du får både hjemmeside design, domæne og hosting fra 159 kr. eksl. moms pr. måned. Med vores løsning står vi for det hele:

  • Oprettelse af hosting samt indkøb af domæne (inkluderet)
  • Opsætning (fx. oprettelse af mails)
  • Daglig backup af hjemmesiden
  • Sikkerheds opdatering af hjemmesiden.
  • Gratis gendannelse, hvis hjemmesiden skulle gå ned
  • Ubegrænset trafik og plads
  • Personlig support igennem os

Selvom du har dit hosting hos DataNetService og vi indkøber domænet for dig, så er det dig der har rettighederne til domænet, og du kan frit flytte domænet med dig, hvis du en dag ønsker at skifte til en anden hostingudbyder.

Hvis du har et domæne, som du ønsker at benytte, kan dette sagtens flyttes over til os, så du kan have hosting hos DataNetService sammen med dit nuværende domæne.

Ved mere avanceret hjemmesider kontakt os for tilbud.

 

 

Hosting med personlig support!

 

 

Kort fortalt skiller hosting hos DataNetService sig ud ved at du ikke selv skal stå for oprettelse, opsætning eller vedligeholdelse – vi står for det hele!

 

Hvad er et domæne og hosting?

Når man har en hjemmeside er der to ting der er uundgåeligt: Et domæne samt hosting af hjemmesiden. Dette gælder ligegyldigt om det er os der laver hjemmesiden, om du selv laver den eller om du får et andet firma til at lave den.

Domæne

Et domæne er din hjemmesides navn på internettet. Altså det navn, som besøgende skal skrive i deres adresselinje for at komme ind på din hjemmeside, og det som kan skrive på dine visitkort. For eksempel er mit domæne: “DataNetService.dk”.

Domænet administreres af DK-Hostmaster.dk. Man betaler årligt et gebyr på 60 kr. til DK-Hostmaste.dk for at have rettighederne til sit domæne. Denne udgift er inkluderet i prisen for hosting, og vi sørger selvfølgelig for at det bliver fornyet til tiden.

Hosting

For at forsimple tingene, skal du forestille dig at din hjemmeside i bund og grund blot består af en række filer, som man kan have liggende på sin egen computer. For at hjemmesiden kommer ud på internettet, så man kan tilgå den fra alle computere i verden, kræver det at disse filer bliver lagt online.

Det som hosting består i er egentligt at man lejer sig ind på en lille “online harddisk” hvor man kan uploade sine filer (sin hjmemeside), og dermed bliver filerne og hjemmesiden tilgængelig online.

 

Rettigheder til domænet

Selvom domænet er hosted hos os, og det er os der står for indkøbet af domænet, så er det stadig dig der har rettighederne til domænet. Det vil sige, at hvis du en dag ønsker at få lavet en ny hjemmeside hos et andet firma, eller at flytte din nuværende hjemmeside til en anden hostingudbyder, så kan du flytte dit domæne med dig.

 

Har du et domæne i forvejen?

Hvis du har et domæne, som du ønsker at benytte, kan dette sagtens flyttes over til os, så du kan have hosting hos DataNetService sammen med dit nuværende domæne.

 

Har du domæne og hosting, og ønsker du ikke hosting hos DataNetService?

Hvis du har domæne og hosting i forvejen, kan vi selvfølgelig sagtens opbygge hjemmesiden der. Hvis du hverken har domæne eller hosting i forvejen, men du ikke ønsker hostingen igennem DataNetService, så er du også velkommen til selv at finde en anden hostingudbyder, og så opbygger vi gerne hjemmesiden der.

Dog skal du være opmærksom på at vælger du en anden hostingudbyder end DataNetService, så skal du forvente at du selv skal stå for de fleste ting igennem det kontrolpanel, som udbyderen tilbyder, Samt være opmærksom på at mange udbydere ikke tilbyder backup af hjemmesiden, og i så fald kan du risikere at miste alt data, hvis din hjemmesiden skulle gå ned eller blive hacket.
Derudover kan vi selvfølgelig ikke stå inde for hostingen af hjemmesiden, hvis den ikke ligger hos os. Det vil blandt andet sige at vi ikke kan stå inde for hastigheden på hjemmesiden, oppetiden på hjemmesiden eller hvis hjemmesiden let bliver hacket.

 

Serveren står hos trejdepart – din sikkerhed!

Rent fysisk kommer din hjemmeside til at ligge på en server, hvor vi lejer os ind. Vi har valgt at bygge det sådan op, som en sikkerhed for dig. Dette betyder at i tilfælde at DataNetService går konkurs, så vil din hjemmeside stadig fungere helt som normalt, da den stadig ligger hos vores samarbejds partner, og ikke på nogle lokale servere hos os.

 

 

 

  Standard Hosting 

 

  1. måned.

  199 kr. ex. moms.

  Med hosting hos DataNetServicefår du:

  ✓ Gratis oprettelse

  ✓ 1 domæne

  ✓ 2 mails

  ✓ Skræddersyet WebHotel til din hjemmeside

  ✓ Backup af hjemmeside

  ✓ Ubegrænset trafik

  ✓ Ubegrænset plads *

  ✓ Personlig support (igennem os)

 

 

 

  Pro hosting

 

  1. måned.

  349 kr. ex. moms

  Med serviceaftale hos DataNetService får du:

  ✓ Gratis oprettelse

  ✓ 1 domæne

  ✓ Ubegrænset antal mails

  ✓ Skræddersyet WebHotel til din hjemmeside

  ✓ Backup af hjemmeside

  ✓ Ubegrænset trafik

  ✓ Ubegrænset plads *

  ✓ Personlig support (igennem os)

  ✓ Timeløn på 499 kr. (normalt 699 kr.)

  ✓ Gratis løbende rådgivning vedrørende Google